+31 (0)592 31 05 04 | +31 (0)6 53 62 04 30 info@hetnienhoes.nl

Bed en Breakfast Assen

Bed en Breakfast Assen | Het Nienhoes

Bed en breakfast Assen | Over ons en Het Nienhoes

Sinds 30 jaar bewonen we (Bea en Anne Nienhuis) de boerderij in Anreep. Nadat onze kinderen op zichzelf gingen wonen lieten we de boerderij verbouwen tot drie appartementen en 2 kamers in het bed en breakfast Assen Het Nienhoes. We hebben ruime ervaring in de horeca, dienstverlening en verzorging.

Onze gasten kunnen ’s ochtends rekenen op een (h)eerlijk ontbijt met streekproducten, een scharrelei van onze kippen en zelfgemaakte jam.

Bed en breakfast Assen | Voorzieningen

De kamers in het bed en breakfast Assen en de appartementen zijn licht en fris ingericht en voorzien van alle gemakken zoals televisie en Wifi. Alle slaapkamers zijn ingericht met boxspringbedden. In ons Bed en breakfast in Assen hebben alle kamers eigen sanitaire voorzieningen. Op afspraak kunt u de sauna reserveren. Naast uw eigen terras is er een grote gedeelde tuin met diverse zitjes. Meegebrachte fietsen kunt u binnen stallen en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Ook voor gasten die op de motor komen.

Directe omgeving

De gastenboerderij ligt direct aan het Kerkpad, dit is de fiets- en wandelverbinding naar Assen-Oost. In deze wijk Vredeveld vindt u een compleet winkelcentrum met twee supermarkten, een warme bakker, drogist, tabak/readerschop, bloemist, cafetaria, fit en gezondheidscentrum, geldautomaat e.d.

Winkelen, eten en drinken in de omgeving van bed en breakfast Assen

In slechts een fietskwartier rijden bent u in Assen. De provinciehoofdstad heeft een uitgebreid winkelaanbod, met ook leuke snuffelwinkeltjes. In het centrum vindt u de meeste (eet)cafés en restaurants. Met in de zomermaanden natuurlijk gezellige terrassen.

Volop cultuur en evenementen

Bezoek ook eens het Drents Museum (bekijk direct het aanbod!). Voor een bioscoopbezoek of het theater gaat u naar De Nieuwe Kolk. In juni is de internationaal bekende TT-race een bezoek waard. De TT-hall en circuit bieden echter het hele jaar door leuke evenementen.

Bekijk alle kamers en appartementen of onze tarieven.